This i

Streetdance

Streetdance is een super efficiƫnte fysieke uitoefening die op muziek wordt uitgeoefend. Kracht, flexibiliteit en coƶrdinatie worden getraind door middel van te bewegen op muziek.

Voor wie
Iedereen

Wanneer
Donderdagavond van 18.30 uur - 19.30 uur

Locatie
Danszaal in Sportcampus Zuiderpark

Kosten
Deelnemen is 2,50 euro per les.

Inschrijven
https://forms.gle/MPYTExs9YXRitu3D6

Danslerares
Mijn naam is Sha-Neisha Gijsbertha. Ik ben geboren in het Caribisch gebied op een klein eiland Sint.Maarten. Sinds mijn vierde is mijn passie voor dans begonnen. Ik heb deelgenomen aan dansworkshops in Los Angelos en werd gekozen om op te treden met het All Americans Dance-team in 2015 (15-jarige leeftijd). Toen ik 17 was, reisde ik naar New York om een danscursus op Broadway Dance Center te volgen. Vervolgens verhuisde ik naar Nederland om mijn dromen als danser na te streven. Op 19-jarige leeftijd ben ik afgestudeerd aan de RijnIJssel mbo College als Allround Professional Danser. In 2019 verhuisde ik naar Marrakech om te werken als een professionele uitvoerend danser. In hetzelfde jaar ging ik naar Griekenland om workshops te volgen van meerdere bekende choreografen.

Momenteel ben ik woonachtig in Nederland en wil ik mijn danservaring en passie graag overdragen aan jongeren en hen laten weten dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft!!!